Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Aanrader vanjewelste: Different Doors- houten garagepoorten

2 min gelezen

1.1Vandaag wil ik het in mijn, let wel, állereerste bericht hebben over Different Doors- houten garagepoorten. Met dit bedrijf heb ik sinds kort ervaring en ik ben zo te spreken over de geleverde werkzaamheden dat ik besloot dat het wel een aanprijzing verdient. Hoewel ik graag de taken zelf uitvoer in huis, geef ik het net zo lief uit handen als ik weet dat ik het zelf niet aankan. Het is zeker geen schande de professionals in te schakelen voor de werkzaamheden die je zelf niet aandurft. Bij de garagepoorten wilde ik geen risico lopen maar wilde ik gewoon in één keer degelijke deuren geïnstalleerd hebben, die voldoen aan bijvoorbeeld de meest geavanceerde veiligheidsvoorschriften.

Op maat gemaakte garagepoort

6En dat het bedrijf Different Doors met hun houten garagepoorten en andersoortige deuren aan de recentste eisen voldoet, moge duidelijk zijn. De deuren zijn goed beschermd tegen niet alleen ongewenste bezoekers maar ook tegen weersinvloeden van buitenaf – zeker ook niet onbelangrijk. Ik heb hele mooie wagens, echte klassiekers, die ik graag bescherm tegen dit soort invloeden en dus legde ik de lat hoog. Het weegt ook zeker mee dat Different Doors écht ‘andere deuren’ maakt, zoals de naam van deze firma natuurlijk al verraadt. 8067Zij hebben nét een andere kijk op de zaak en dat zorgt ervoor dat ze met verrassende ontwerpen weten te komen. Voor de volledigheid heb ik bij dit artikel niet alleen een foto van mijn eigen houten garagepoort toegevoegd, maar heb ik ook enkele andere foto’s van eerdere projecten van de hand van Different Doors verzameld. Zo krijgt de lezer een goede indruk van alle mogelijkheden die er met dit bedrijf zijn! Kijk zeker eens op de website van de firma voor die mogelijkheden in je eigen situatie.

Meer verhalen