Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Bestron ventilatoren vind je hier

1 min gelezen

Dankzij mijn Bestron ventilatoren heb ik de planten weten te redden. Nu dat het buiten zo onwijs warm is begin ik te merken dat de planten extra water nodig zullen hebben. Helaas was ik hier een beetje te laat achter gekomen en daar baalde ik behoorlijk. Het grootste fout wat ik toen had gedaan was om de planten wat extra water te geven wat natuurlijk teveel was. Dit resulteerde in het feit dat ik de planten weg kon gooien omdat ze teveel water hadden gekregen.

Nieuwe start gemaakt

Het kweken blijft onwijs leuk om te doen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om alles weer opnieuw te gaan opstarten. De kas werd weer neergezet en de bakken werden weer gevuld. Een nieuwe start met hopelijk de juiste werkwijze zodat het mij niet nog een keer zou overkomen.

Zo wilde ik ook maar al te graag de Bestron ventilatoren zien te vinden. Met een ventilator kun je er namelijk voor zorgen dat er weer frisse wind door de kas heen komt. Zodoende ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van De Hobbykweker.

De Bestron ventilatoren besteld

Ik kon het natuurlijk niet laten! Op deze website heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen. De ventilator werd netjes ingepakt en voordat ik het wist stond het al voor mijn deur.