Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Fixami.be: het beste gereedschap voor de professional

2 min gelezen
Fixami.be merken

Mijn gereedschap bestel ik meestal bij Fixami.be. Omdat ik overdag aan het werk ben en daardoor geen tijd heb om naar de winkel te gaan, is het voor mij ideaal om gereedschap online te bestellen. Op die manier heb ik snel ik huis wat ik nodig heb.  

Fixami.be: de webwinkel met een uitgebreid assortiment

Fixami.be afkortzaagFixami.be heeft een uitgebreid assortiment. Zo kun je hier terecht voor accu gereedschap, machine gereedschap en hand gereedschap. Van een decoupeerzaag tot accu schroevendraaier en van boormachine tot waterpomptang. Daarnaast vind je in het assortiment ook meetgereedschap en tuingereedschap. Zelfs voor accessoires, opbergmogelijkheden voor gereedschap, bevestigingsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming en veiligheidskleding ben je bij deze uitgebreide webshop aan het juiste adres. 

Kwaliteitsmerken

Natuurlijk is het voor mij als professional belangrijk om goed gereedschap te hebben. Fixami.be heeft professioneel gereedschap van verschillende kwaliteitsmerken zoals Bosch, DeWalt, Hitachi en nog vele anderen. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor je altijd wel kunt vinden wat je zoekt.

Showroom

Fixami.be logoSommige producten koop ik liever in een fysieke winkel in plaats van online. Die wil ik eerst zien, voelen en bekijken. Fixami heeft ook een showroom. Deze is te vinden in Tilburg, net over de grens in Nederland. Hier kun je terecht als je de verschillen in producten wil ervaren, op zoek bent naar persoonlijk advies of een bestelling liever op komt halen in plaats van te laten bezorgen.

Eenvoudig online bestellen

Ben je ook op zoek naar professioneel gereedschap? Breng dan eens een bezoek aan Fixami.be en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Bestel je voor 22.59 dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Bij besteding van meer dan € 100 is bezorgen helemaal gratis. Heb je bij het bestellen nog hulp nodig? Dan kun je ook eenvoudig contact opnemen door te bellen, te mailen of te whatsappen.

 

Meer verhalen