Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Landelijk interieur warmer maken

2 min gelezen
Landelijk interieur warmer maken

Various tone of wooden stripes use as wall partition or fence cladding in horizontal line which also use as building facade decoration and household.

Is een houtstapel mogelijk bij ruimtegebrek?

Het landelijke interieur is nog altijd mateloos populair. De interieurstijl waarin wit en natuurlijke materialen de boventoon voeren, is een blijvertje. Natuurlijk beschikken we niet allemaal over een echte boerderij of een echt landhuis. Om alle elementen toe te kunnen voegen zonder dat we erover struikelen, zijn er gelukkig veel handige tips beschikbaar op het internet. In dit blog verklappen we hoe u een gezellige houtstapel aan uw interieur toe kunt voegen zonder dat dit kostbare ruimte inneemt. Lees verder…

Wall cladding

Een houtstapel in huis heeft zo zijn charme. Ook wanneer u helemaal geen open haard of houtkachel heeft. Maar waar laat u deze houtstapel? En hoe voorkomt u dat hij in de weg ligt? Daar is gelukkig een slimme oplossing voor in de vorm van wall cladding! Wall cladding is het beplakken van muren met andere materialen, zoals steenstrips, maar dus ook hout. De houtstrips om op de wand te plakken, heeft u vast wel eens gezien in een tijdschrift of woonprogramma. Maar wist u dat ze er ook in een houtdoorsnede variant zijn? Hiermee beplakt u een (gedeelte van) een muur, waardoor het net lijkt of er een stapel hout ligt opgestapeld. Dit geeft de charme van een echte houtstapel, zonder dat het ruimte inneemt, want ze zijn maar een paar centimeter dik.

Maak uw landelijke interieur compleet

Wall cladding met plakhout maakt uw landelijke interieur compleet, zonder dat het ruimte opeist in uw huis. Aanbrengen is zo gebeurd, want het hout is bevestigd op panelen die snel op de muur te plakken zijn. U hoeft dus niet elke boomstam apart op de muur te plakken en kunt zo snel meters maken.

Dé oplossing voor wie kleiner behuisd is

Een houtstapel in uw woning is zo aangelegd wanneer u kiest voor wall cladding. Deze handige panelen zijn snel aangebracht en de ideale manier om de landelijke woonstijl ook in een kleinere woning tot in de puntjes uit te voeren. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Klik op de link of stel ze via het contactformulier.