Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Een buitendorpel met opkant bij COMPOSIETvakman.be.

2 min gelezen
schuine dorpel met opkant bij COMPOSIETvakman.be

Een schuine dorpel met opkant – bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be: De online specialist in natuursteen op maat! Met een gerichte collectie dorpels, speciaal geschikt voor uw buitendeur / tuindeur / voordeur / garagedeur, mogen de schuine dorpels met opkant natuurlijk niet ontbreken. De afgeschuinde dorpel met opkant is verkrijgbaar in blauwe steen; Mooi, sfeervol, duurzaam & praktisch! 

U kunt deze bij ons eenvoudig online bestellen, zelfs in een afmeting naar wens & optioneel ook met bijpassende ‘neuten’ op maat. Een schuine dorpel met opkant bij COMPOSIETvakman.be, altijd op maat & voordelig online!

Mooi & praktisch.

Bij COMPOSIETvakman.be bestelt u de schuine buitendorpel met opkant van Belgisch blauwsteen (arduin) – in de door u gewenste afmeting – eenvoudig online. De schuine dorpels zijn met name populair ‘voor buiten’. Naast een mooie afwerking van uw gevel, zorgt een schuine buitendeur dorpel met opstaande rand vooral ook voor een optimale bescherming & afsluiting tegen water. De dorpel voorkomt dat er water en vocht – vanaf de deur – in de onderliggende spouwmuur, of andere onderliggende constructie, terecht komt. Daarnaast worden ook uw kozijnen beschermd tegen vocht. Zeker bij nieuwbouw wordt in 9 van de 10 gevallen gekozen voor een aflopende / afgeschuinde dorpel. 

schuine dorpel met opkant bij COMPOSIETvakman.be

Incl. neuten?

Gaat u uw schuine dorpel met opkant combineren met bijpassende neuten? Bij al onze schuine dorpels heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor ‘met of zonder’ neuten. De neuten betreffen in principe op maat gemaakte eindstukken, die aan beide zijkanten op de dorpel geplaatst worden. Een andere veelgebruikte term voor deze type neut is een gecontramalde neut. Dit eindstuk / passtuk zorgt ervoor dat het gedeelte van de dorpel waar het kozijn op geplaatst wordt volledig vlak is. Aan beide zijkanten van de dorpel wordt een neut geplaatst die het aflopende gedeelte als het ware ‘opvult’, al dan niet gedeeltelijk t.b.v. het kozijn. Bij het bestellen van een aflopende dorpel met rand inclusief neutenset, kunt u er zelfs voor kiezen om de kleine ‘kozijnuitsparing’ per neut in te voeren, wel zo prettig!

Bekijk hier rustig de complete collectie deurdorpels van COMPOSIETvakman.be >> en heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst!