Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Goedkoop bij Bizzix

2 min gelezen

Twee maanden geleden hadden we hier een groot feest. Mijn man was jarig en ik had besloten hem een mooi geschenk te geven. We zijn dit jaar ook al 10 jaar getrouwd, dus dat leek me wel op zijn plaats. Ik heb besloten om hem een nieuwe laptop te geven, omdat hij al sinds tijden zit te klagen over zijn huidige laptop. Wel moesten we even later al een nieuwe batterij bestellen bij Bizzix. Hieronder meer.
Ik heb hem dus een nieuwe Macbook gegeven. Ik weet dat dit een duur grapje is, maar dan heeft hij er ook wat aan. Ik wist al langer dat hij deze laptops ze geweldig vindt, dus ik dacht, dan kan ik net zo goed deze voor hem kopen. En natuurlijk was die behoorlijk duur, maar dan hoop je natuurlijk ook dat hij langer mee gaat.
De laptop leeft nog wel, maar de batterij ging een week later al kapot! Nu is dat ook wel onze schuld. Wij zijn namelijk een dag na zijn verjaardag op bezoek geweest bij zijn ouders. Hij wilde hen graag laten zien wat ik hem voor zijn verjaardag gegeven had, dus had hij zijn nieuwe laptop meegenomen. Deze had echter bij aankomst al een lege batterij en we waren vergeten om de lader mee te nemen.
Dus hebben we een lader van hun gebruikt en even later ging de batterij al kapot. Waarschijnlijk was die lader dus niet geschikt voor de batterij.

front_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_black (1) back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1 (2) front_accu_apple_macbook_13_inch_a1280 (1)

Geld besparen bij Bizzix

We hadden al zoveel geld uitgegeven voor de laptop, dus wilden we niet ook nog zoveel uitgeven voor een nieuwe batterij. We zijn toen online gaan kijken en hebben Bizzix gevonden. Hier was alles een stuk goedkoper en we hebben gelijk een nieuwe accu en een nieuwe lader gekocht.