Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Interieuradvies, kies natuurkleuren

2 min gelezen
woonkamer

Wie woning inspiratie zoekt, en het jezelf makkelijk wil maken, heeft de tijd mee. Momenteel is een knusse en warme woning verkrijgen makkelijk door de leverbare kleuren. Lees over de woontrends, en creëer dat huiselijke interieur.

De vloer met een houtlook is de basis

Niet voor niets is de houten vloer, of een vloer die daar op lijkt, van alle tijden en nog volop leverbaar. Vroeger waren dat parketvloeren, deze zijn nog steeds te koop, of vinyl. Nu is het laminaat of PVC met een houtlook. De vloer heeft een natuurkleur en daar is makkelijk op voort te borduren. Nu is er een overdaad aan keuze, en online kun je veel aan woning inspiratie vinden waarbij je altijd uitkomt op de kleuren die je in de natuur aantreft. Een stoel die bekleed is met een stof in de kleur cognac, een bladgroen vloerkleed, maar ook een kussen voor in de bank met kleuren zoals gele oker, is volop leverbaar. Dit maakt het interieuradvies eenvoudig, want je zal zelf zien dat een door erven verkregen tafeltje mooi zal passen bij zo’n inrichting.

woontrends

Smaken verschillen, dus kies wat je wil

Enkelen zitten niet te wachten op een warm en knus interieur. Voor die groep is er de industriële inrichting. Hierin dan het interieuradvies dat combineren dan niet makkelijk is. Het voorbeeld van een door erven verkrijgen tafeltje, of anders een leuk kastje uit de kringloop, matcht meestal niet met het totaal. Kiezen voor natuurkleuren is dan alleen maar makkelijk, en de industriële stijl is dan minder makkelijk. Het is wel zo dat je met de industriële inrichting online veel woning inspiratie op kan doen, en dat er eveneens veel leverbaar is. Hierdoor zal het altijd lukken om de woning in te richten volledig naar eigen stijl en smaak. Bedenk ook dat een hele woning niet in één stijl hoeft te wezen. Als voorbeeld, de benedenverdieping in de industriële stijl en de bovenverdieping landelijk kan bijzonder sfeervol zijn. In ieder geval heb jij de keuze, online staan veel voorbeelden, en alle stijlen zijn leverbaar.