Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Cementtegels bestellen bij Designtegels.be gaat erg eenvoudig

1 min gelezen

Cementtegels bestellen bij Designtegels.be is wat ik heb gedaan en omdat ik zo tevreden hierover ben mag deze goede tip uiteraard niet ontbreken op mijn site. Daarom kan ik je echt van harte doorverwijzen naar deze site om je eens te alten inspireren zoals ik dat ook heb gedaan. Ik heb mijn toilet opgeknapt en ik heb gekozen voor de prachtige cementtegels die ik hier op deze site heb besteld. Samen met mijn vader ben ik aan de slag gegaan en het eindresultaat is werkelijk verbluffend. Een erg aan te raden site, en als ik over een tijdje e badkamer onderhanden ga nemen raad eens waar ik dan de tegels zal gaan bestellen?

Mijn vriendin wilde dezelfde tegels

Als je de cementtegels gaat bestellen bij Designtegels.be is de mogelijkheid daar om via de vloerplanner exact te kunnen nagaan hoeveel je nodig hebt en hoe je uitkomt. Dit is natuurlijk wel zo prettig om vooraf te weten. Ook kun je een showroom gaan bezoeken maar ik heb mij eigenlijk al via de site laten overtuigen. Toen een van mijn beste vriendinnen kwam kijken naar het eindresultaat wilde zij direct ook dezelfde tegels voor haar toilet hebben. Zij is dit diezelfde dag nog met haar man gaan bespreken. Ik ben erg benieuwd of dit plan bij haar ook doorgaat en zij net zo’n mooie ruimte krijgt als ik. Enfin, neem eens een kijkje op deze site om te zien wat ik bedoel.