Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Je badkamer heeft een douchewand nodig

3 min gelezen

Of je nu graag ’s morgens de badkamer induikt voor je vertrekt naar je werk, of liever in de middag of avond lekker even gaat douchen. Of je nu dol bent op een hete douche, of liever een verkwikkende koude douche neemt. Of je 40 minuten zingend en dansend staat te genieten van die heerlijke warme straal water, of even vlug in een paar minuten doet wat je moet doen. Je douche is een belangrijk deel van je badkamer. Heb je een badkuip met een douchewand, een aparte douchecabine of sta jij regelmatig in een douchebak met een douchegordijn eromheen? De vraag is; ben je tevreden? Want jouw dagelijkse douche kan veel prettiger worden. Meer luxe, meer comfort, praktischer dan ooit tevoren. Het is nu eenmaal zo dat je tevreden bent met wat je hebt, tot je de kans hebt om iets beters te krijgen.

Een douchewand met inloopdouche

In plaats van dat kleverige, natte plastic douchegordijn die steeds weer tijdens het afdrogen aan je billen blijft plakken, kun je een douchewand met of zonder deur plaatsen. Met een douchewand bij je bad blijft je badkamervloer keurig schoon, maar dat vervelende douchegordijn kan de container in. Je kunt kiezen voor een douchewand met schuifdeur, zodat je jezelf lekker kunt opsluiten. Maar als je echt van luxe houdt, ga je voor een douchewand met inloopdouche. Geen drempel, geen douchebak. Gewoon een douchewand met schuifdeur, of zonder schuifdeur, waarachter je kunt genieten van ruimte en comfort. Koop een douchewand in de maat van je badkamer en je hebt plotseling een zee van ruimte om je lekker in te zepen en af te drogen. Neem geen genoegen met een krappe douchecabine van 80×90! Of je nu kiest voor een goedkope douchewand van kunststof, of een prachtige glazen douchewand met zwart frame, je zult versteld staan van de luxe en het praktisch gemak.

Italiaanse douche

Met een gelijkvloerse douche, oftewel een zogenaamde Italiaanse douche, creëer je comfort en bewegingsruimte. Je maakt de douche zo breed als je zelf wilt, mits de ruimte in je badkamer het toelaat. Achter de wand kun je de douche inrichten zoals jij het wilt, met een regendouche, wat massagejets en een handdouche. Wat planken voor je shampoo en andere verzorgingsproducten. Een radiator, net buiten het bereik van eventuele spetters. Hang je handdoek erover, zodat deze niet nat wordt, maar toch snel droogt. Op die manier heb je alles binnen handbereik om comfortabel en vooral praktisch te douchen. Je horloge en smartphone liggen tijdens het douchen veilig op je badkamermeubel en de spiegel is verwarmd, dus beslaat niet! 

Nog meer comfort

Kun je geen genoeg krijgen van al dat comfort? Maak je badkamer dan nog mooier, met een whirlpool bad compleet met massagejets, onderwaterverlichting en ruimte rondom voor je geurkaarsen. Geniet onder het genot van een glas wijn van je bad en verwen jezelf eens. Met de prijzen die je in deze online winkel vindt, kun je binnen je budget blijven en toch kiezen voor de nodige luxe. Maak van jouw badkamer een echt paradijs, met alles wat je nodig hebt. Een hangend toilet, die mooie douchewand met zwart frame en misschien zelfs een stoomcabine. Het is jouw badkamer, dus doe lekker wat jij wil!