Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

leuke Cementtegels voor in huis!

1 min gelezen

1Welkom beste lezers, ik heb een leuk nieuw stukje te lezen voor jullie allemaal, Het gaat vandaag namelijk over Cementtegels voor in je huis. Denk dan bijvoorbeeld aan je badkamer of keuken. Heb je altijd als eens je huis een leukere sfeer willen geven. Dan zou ik zeker de tijd nemen om dit stukje gewoon eens verder te lezen. Ik kan je garanderen dat je zeker geen spijt zult krijgen, misschien ga je me zelfs wel bedanken na afloop. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik op het idee ben gekomen om over dit onderwerp te gaan schrijven. Het zit namelijk zo, ik ben een tijdje geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning net iets buiten het centrum! Heel mooi en leuk allemaal maar er moest echt nog super veel aan gebeuren voor dat ik er daadwerkelijk in kon trekken. 2

Het renoveren was begonnen!3

 

Zoals ik al zei moest er dus nog erg veel gebeuren! Denk aan de keuken, badkamer, tuin en nog veel meer. Ik moest alles beetje bij beetje een stuk mooier gaan maken. Na een tijdje was het dus de beurt aan de badkamer. Ik was er niet van plan te veel geld aan uit te geven maar ik wou toch wel alles een beetje netjes en strak hebben. Vandaar dat ik besloot om Cementtegels voor de muren aan te schaffen! Ik was van mening dat dit er heel erg leuk uit zou komen te zien.