Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Een overkapping vrijstaand of tegen de gevel van het huis?

2 min gelezen

Welke overkapping gaat u binnenkort in de tuin passen? U kunt kiezen om de overkapping aan de gevel van het huis te plaatsen, maar u kunt ook een vrijstaande overkapping kiezen. Een overkapping tegen de gevel van uw hus huis wordt het meest gekozen. Dit omdat een overkapping nogal groot is en wanneer u een niet al te grote tuin heeft, deze de complete tuin domineert wanneer u een vrijstaand variant besteld. De vrijstaande overkapping wordt vaak gekozen door mensen die daar ruimte voor hebben. Welke overkapping u ook kiest; Overkapping online bij Overkapping33.nl!

Een terrasoverkapping online bestellen? Het is gewoon mogelijk op Overkapping33.nl! Ga naar de webwinkel, kies een terrasoverkapping en doorloop de stappen om uw terrasoverkapping op maat samen te stellen. Wanneer u gekozen heeft voor de gewenste formaat, kleur, type dakplaten en LED inbouwspots, kunt u uw overkapping op maat in de winkelmand stoppen en bestellen. Wilt u een overkapping op maat? Dat is ook mogelijk. Kies voor een Verano overkapping in het aanbod van Overkapping33, die ook op maat te leveren zijn. Wilt u een complete tuinkamer met voor een glazen schuifwand en aan de zijkanten een zijwand? Geen probleem! Ook deze tuinkamers kunt u samenstellen op Overkapping33.

Uw bestelling wordt bij Overkapping33 compleet gratis geleverd! Binnen 1-2 weken ontvangt u uw complete bestelling in huis. Wanneer u niet kunt wachten en uw overkapping z.s.m. in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de expres bezorging. De bestelling wordt dan binnen 1 werkdag bij u geleverd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer bij Overkapping33 over de expres bezorging. Ook voor de Belgische en Duitse klant is een overkapping van Overkapping33 gewoon te leveren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Waar wacht u nog op bekijk en bestel snel uw overkapping of glazen schuifwand op Overkapping33.nl!