Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

TIPS VOOR BADKAMERVERLICHTING; GEBRUIK LED

2 min gelezen

Na een lange dag werk is voor veel mensen een van de eerste dingen die ze doen in bad gaan liggen of een frisse douche nemen. Vandaar dat de badkamer voor veel mensen geldt als een van de ruimtes om even helemaal tot rust te komen. Met behulp van de juiste verlichting creëert u op relatief gemakkelijke wijze uw eigen persoonlijke spa waar rust en ontspanning centraal staan. Wij geven u een aantal handige tips voor het verlichten van de badkamer.

Een van de eerste belangrijke dingen voor het verlichten van de badkamer is kleur. Met de juiste kleuren kiest u een verfrissende of juist kalmerende sfeer, een motiverende of ontspannende sfeer of een opwekkende of kalmerende sfeer.
Bij het verlichten van de badkamer worden vaak inbouwspots als badkamerverlichting LED gebruikt. Deze zijn niet alleen zeer sfeerbepalend maar sparen ook nog eens energie doordat ze zo weinig gebruiken. Er zijn op internet verschillende betrouwbare sites te vinden om LED inbouwspots voor de badkamer te bestellen. Badkamerverlichting LED; Online bij inbouwspotsledshop!. Deze spots zijn handig voor bijvoorbeeld de plafondverlichting van uw badkamer.

Daarnaast kan het ook een mooi effect geven om de wand te verlichten met spots. Dit kan zowel in de wand als er tegenaan. Het ligt net aan uzelf wat u het mooiste vindt passen bij uw badkamer. Wel is het aan te raden om de spots niet recht boven de douche te plaatsen. Hierdoor lijkt de ruimte namelijk kleiner en creëert u rare schaduwen op het lichaam.
De laatste tip voor badkamerverlichting LED  is om altijd te kiezen voor verlichting die waterdicht genoeg is om al het vocht tegen te houden. Het is namelijk niet handig en kan zelfs gevaarlijk zijn om niet waterdichte verlichting in de badkamer te gebruiken.