Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Een juiste badkamer vloertegel, waar moet ik beginnen?

2 min gelezen

Bent u op zoek naar tegels voor de badkamer? Tegelmegashop.be heeft een groot assortiment tegels die ideaal geschikt zijn voor de badkamer. U kunt ons gehele assortiment online vinden, met goede foto’s en uitgebreide productinformatie, maar wij beschikken ook over een showroom. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen voor topkwaliteit tegels. Vloertegels badkamer online bij Tegelmegashop.be! Onderstaand lichten wij een aantal badkamer stijlen graag toe, misschien haalt u hier wel wat inspiratie uit…

 Tegelmegashop

Wat is uw stijl?

Vloertegels zijn een belangrijk onderdeel van uw badkamer en daarom is het belangrijk dat u kiest voor een stijl die bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke (moderne) look, een stoere betonlook of een klassieke en/of romantische look. En helemaal trendy op dit moment; Decoratief en kleurrijk met Portesege tegels (vintage cementlook tegels, ook wel Marokkaanse tegels genoemd) of juist een Zweedse badkamer met houtlook. Wat uw stijl ook is, bij Tegelmegashop.be vindt u een passende tegel!

 

TIP: Kiest u voor modern en maakt u gebruik van grote afmeting vloer- en wandtegels in uw badkamer? Dan kunt u om extra accenten te creëren kiezen voor kleine afgebakende oppervlaktes met decoratieve tegels. Kiest u voor een decoratieve look, dan zijn de Portugese vloertegels ideaal om een echte mediterrane, warme sfeer te creëren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld bepaalde vlakken of een bepaalde muur voorzien van tegelstroken of mozaïek tegels. Veelal wordt voor extra decoratie gebruik gemaakt van badkamer wandtegels, maar zorg altijd dat deze goed passen bij zowel de vloer- als de wandtegel. Ook is mozaiek veelgebruikt voor een klein vloeroppervlakte, zoals bijvoorbeeld de douche vloer. Bijkomend voordeel hierbij is de natuurlijke antislip van het mozaiek (door de vele voegen), zo glijdt u niet snel uit!