Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Mijn vriendin ook weer tevreden door Teakhoeve

2 min gelezen

logo-teakhoeveVele van jullie weten dat ik samen met mijn vriendin druk bezig ben voor onze nieuwe woning. Alleen de meubels die wij nu hebben zijn ouderwets en passen niet echt bij het nieuwe interieur. Wat ook vermeld mag worden is dat ze hun beste tijd ook wel gehad hebben. Daarom zijn wij van plan om nieuwe meubels te kopen voor onze woning. Ik denk maar zo een ander huis, ander meubilair. Ik ben hier dan ook erg enthousiast over en zo ben ik eens gaan zoeken op internet. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Teakhoeve. Ze leveren alleen maar meubiliar van teakhout, dat was vrijwel de enige eis van mijn vriendin, perfect dus! Op deze site wordt een zeer uitgebreid assortiment aangeboden voor zowel binnen- als buitenmeubilair. Ik ben daarom ook met mijn vriendin naar Kaatsheuvel gegaan naar hun showroom. Het kan dan nog zo eenvoudig zijn om iets online te bestellen, maar wij hebben er toch voor gekozen om het eerst eens met eigen ogen te bekijken. Wij waren dan ook gelijk in love met de gewenste teakhouten meubelen. Deze zijn inmiddels besteld en we kunnen niet wachten totdat alles op zijn plaats staat. Ik adviseer jullie dan ook om eens een kijkje te nemen op hun website en ik beloof je dat je versteld staat van hun mooie meubilair.

285728_detail3_max

Cocoon Table Vierkant Hout Blank[1]Vuurtafel van Teakhoeve

Omdat de zomer in het vooruitzicht ligt ben ik nog eens terug gegaan naar Teakhoeve voor een vuurtafel. Ik had deze natuurlijk online al gezien, maar wou deze ook even in het echt zien. Omdat mijn vriendin echt gek is op teak hout, moest dit natuurlijk ook van dit materiaal zijn. Ik moet zeggen na het zijn van deze vuurtafel ik wel begrijp waarom. Omdat ik dit ook graag met jullie wil delen heb ik hier een afbeelding van opgezet. Wanneer je hier op klickt kom je rechtstreeks op hun site uit, heel eenvoudig dus. Dus laat die zomer maar komen, wij zijn er in ieder geval klaar voor!