Wonen Decoraties

En nog een WordPress site

Voor lichtkoepels moet je bij licht-koepels.be zijn!

2 min gelezen

logo-topkoepelZoals jullie weten ben ik druk bezig met mijn vriendin met onze nieuwe woning. Alles gaat tot nu toe goed en alle positieve dingen deel ik dan ook graag met jullie. Doordat er veel aan de woning moet gebeuren hebben wij veel spullen nodig, en dus ook veel zoekwerk naar de juiste deal. Het is moeilijk tegenwoordig om iets online te vinden. Ik heb het dan niet over het aanbod, maar over het vinden van de beste prijs. Je kunt tegenwoordig vrijwel alles online kopen, maar het is de kunst om dit te doen voor de beste prijs. Dit is ook een van de redenen dat ik dit blog ben begonnen. De dingen die ik vind deel ik vervolgens graag met jullie. Zo ook de volgende website, namelijk licht-koepels.be. Ik ben op deze site gekomen doordat wij in onze woning een donkere ruimte hadden. Natuurlijk kun je dit eenvoudig oplossen door het plaatsen van een lamp, maar wij hebben gekozen dit op te lossen door er natuurlijk licht doorheen te laten vallen. Namelijk door het plaatsten van een lichtkoepel. Natuurlijk kosten lichtkoepels veel meer dan een eenvoudige lamp, maar het voegt wel iets extra’s toe aan de woning. Terugkomend op de site, wij zijn hier inmiddels zeer lovend over.

Goede service en een goede prijs

koepel5Omdat wij geen verstand hadden over het plaatsten van lichtkoepels hebben wij eerst contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriendelijk geholpen en zij namen alles stap-voor-stap met mij door. Nadat ik goed geholpen was, werd mij ook verteld dat licht-koepels.be altijd de laagste prijsgarantie bied. Wanneer ik ergens anders een betere prijs vindt, geven zij een korting van het verschil plus 10%. Heel aantrekkelijk dus. De lichtkoepel is inmiddels geplaatst en wij zijn tevreden over hoe het licht de kamer binnen valt. De website staat dus echt op mijn lijstje van aanraders.

FotoDPI013a-(2)